diumenge, 29 de gener de 2012

L'ASSOCIACIO BALEAR D'ATENCIÓ PRIMERENCA

Alguns membres de l'equip de suport vàrem assistir divendres, 27 de gener de 2012, a la "Xerrada d'actualització professional d'atenció primerenca" organitzades per associació balear d'atenció primerenca.

PRIMERA PONÈNCIA: "Visió actual de la fisioteràpia pediàtrica basada en l'evidència científica"
Ponent: Carles Montserrat. Fisioterapeuta, psicomotricista del CDIAP de Mollet.
Tota la seva ponència va ser una reflexió del treball amb la família i amb l'infant i destacava les competències del fisioterapeuta que ha de tenir en compte la flexibilitat, el respecte per a cada família i mencionava que la persona del fisioterapeuta havia de ser honesta, pacient, amb sentit de l'humor i creativa.
Al final a l'apartat de conclusions remarca la relació de respecte cap a l'infant i la família, la importància de la supervisió externa en determinats casos i el fet de tenir vàries mirades sobre un cas i sobre un infant és molt útil.
Per contactar amb ell ho podem fer en el correu caralbes@yahoo.es

SEGONA PONÈNCIA: "Dificultats de comunicació i de relació en infants de 0 a 6 anys"
Ponent: Susanna Olives. CDIAP de Granollers. Psicòloga especialista en primera infància i autisme.
Parla de la importància de la detecció primerenca, durant els sis primers mesos de vida i dels sis al nou primers mesos de vida, de trets d'autisme per tal de poder intervenir i millorar l'esquema cognitiu de l'infant. Ella treballa amb la família i l'infant si li arriben entorn dels 3 anys s'ha perdut un temps molt important on l'estructura mental ja està establerta en l'infant. Ens parla del programa agira de Granollers (assistència a infants en risc d'autisme)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada